Hvilken bObles er bedst til mit barn?

Er du på udkig efter bObles, men er du usikker på, hvad du skal vælge? I og med at der findes så mange modeller, kan det virke uoverskueligt at finde frem til den eller de rigtige.

Vælg den rette bObles

bObles er en form for tumlelegetøj, som de fleste børn elsker. Men det er også meget mere end det. Hos bObles er bevægelse udgangspunktet, og derfor har de skabt fem tumleikoner. 

De fem tumleikoner har til hensigt at skabe fokus på, hvad der bliver kaldt for den glade udvikling og repræsenterer: at ligge på maven, rulle, kravle, stå, gå, hoppe og balance. De fem tumleikoner er følgende:

  • Ligge på maven

Dit barns hals og ryg bliver styrker, når han eller hun ligger på maven. Kyllingen er særligt velegnet til at styrke netop disse funktioner.

  • Rulle, krybe og kravle

Når barnet ruller, kravler og kryber både under og over tumlelegetøjet, bliver hans eller hendes muskulatur og balance styrket. Her er myresluger, krokodille og donut et rigtig godt valg.

  • Op og gå

For at komme op og stå samt gå kræver det både balanceevne og muskler. Vil du gerne hjælpe dit barn med at træne disse funktioner, er krokodillen, elefanten og skildpadden særdeles velegnet til netop dette formål.

  • Hoppe

Det er ikke bare sådan lige at hoppe. Det er en færdighed, som et barn skal lære efter at have prøvet det flere gange. Ved brug af tumlelegetøj kan dette foregå på en lærerig, sjov og hyggelig måde. I sådan et tilfælde kan det være perfekt at gøre brug af tumlelegetøj fra bObles, så barnet kan hoppe op på legetøjet og ned fra legetøjet samt over det.

  • Balancere

At træne balanceevnen er vigtigt. Til dette er det værd at købe donuten, elefanten, ællingen eller kyllingen.