Indtægt synonym

Synonym for Indtægt – Synonymbog.com

Synonym for Indtægt

Vi fandt 66 løsningsforslag for ordet INDTÆGT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til INDTÆGT.

Beskrivelse og synonymer for ordet Indtægt

INDTÆGT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

1. beløb som fx en person, en institution, en virksomhed eller staten modtager fx løn, betaling for en vare, afkast af en investering eller skat.

indtægt — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Synonymer af Indtægt som Høst, Rabat, Ret, Smørelse, Forskel, Forskellighed, I en uendelighed, Kost, Betaling, Præmie og mange andre …

Indtægt Synonym

Indtægt Synonym – Dansk Synonymer

Synonym for Indtægter her finder du alle synonymer af Indtægter sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Synonymer af Indtægt som Gevinst, Beløb, Dividende, Udbytte, Mad, Indkomst, Profit, Rabat, Afkast, Fortjeneste og mange andre …

Indtægter Synonym

Indtægter Synonym – Dansk Synonymer

indtægt indtægt sb. , -en, -er, -erne, i sms. indtægts-, fx indtægtsstigning … fx løn eller pension indkomst tage til indtægt • bruge som forklaring, …

Synonym for Indtægter her finder du alle synonymer af Indtægter sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

indtægt — sproget.dk

indkomst; indtægt; omsætning … expand_more Et nyt toldvæsen indsamler hårdt tiltrængte indtægter til Kosovos budget … Synonymer (engelsk) for “revenue”:.

Hvad er oversættelsen af “revenues” i dansk? – Bab.la

… institutioner) opkræves hos bestilleren/brugerne – hvorfor der netto er tale om et 0, idet indtægter og udgifter på bevillingen forventes at balancere.

Økonomisk ordbog – Silkeborg Kommune

Overskudsgraden viser om virksomheden kan tilpasse sine omkostninger til indtægterne. Hvis virksomheden har en høj overskudsgrad er den god til at holde …

Find rundt i de økonomiske begreber med vores økonomiske ordbog. Her kan du læse mere om nogle af de vigtigste økonomiske begreber i Silkeborg Kommune.

Nøgletal – Afkastningsgrad, Overskudsgrad og Soliditetsgrad

2. feb. 2023 — Synonymet for Passiv Indkomst er ”inaktiv indtægt”. Hvad er Passiv indkomst? Passiv indkomst er indkomst du ikke skal arbejde for at få.

Nøgletal er vigtige tal i dit regnskab. De bruges til analyse af din indtjeningsevne. Læs om afkastningsgrad, overskudsgrad og andre nøgletal her!

Synonym for Passiv Indkomst

Synonym for Passiv Indkomst – Synonym.dk

Keywords: indtægt synonym