Disney teater 2022

Musical Billetter | 2023-24 | Ticketmaster.dk

Find de seneste arrangementer inden for Musical og køb billetter online, sikkert og nemt!

Køb billetter til Musical events | Billetlugen.dk

Køb officielle billetter til Musical events på Billetlugen.dk. Klik her og køb billetter og få en fantastisk live oplevelse!

Køb billetter til Musical og Teater events | Billetlugen.dk

Køb officielle billetter til Musical og Teater events på Billetlugen.dk. Klik her og køb billetter og få en fantastisk live oplevelse!

Musikteater, musicals og shows Arkiv – Teaterbilletter.dk –

Musikteater, musicals og shows Arkiv – Teaterbilletter.dk

Forestillinger – Genre: Musikteater, musicals og shows … Teatergrad / Se spillested under dato. 23. Feb. 2023 – 04. Mar. … LATE NIGHT LØRDAG 2022/23.

Se alle Musikteater, musicals og shows forestillinger her og bestil dine billetter online

Disney’s VAIANA – NørregadeTeatret

Disney’s VAIANA

En smuk og opløftende historie om mod og uselviskhed – ”Disney’s Vaiana” er en sjov og spændende lille musical for hele familien.

Forestillinger sæson 2022/2023 | DET KGL. TEATER

Se alle balletter, operaer, skuespil og klassiske koncerter i sæson 2022/2023. Glæd dig til en teatersæson fuld af store oplevelser.

Matilda the Musical | DET KGL. TEATER

Det er sjældent, man møder en musical, der er moderne, modig, morsom og lige nærværende for børn og voksne. Men Matilda the Musical har det hele! Annette Heick.

Rapunzel | Musical Teater 2022 – Eventyrteatret

Rapunzel | Musical Teater 2022 | Eventyrteatret

Gå ikke glip af efterårsferiens magiske musical Rapunzel i Glassalen: Ta’ børnene med i Tivoli og oplev et spændende eventyr om Rapunzel med det meget lange …

Gå ikke glip af efterårsferiens magiske musical Rapunzel i Glassalen: Ta’ børnene med i Tivoli og oplev et spændende eventyr om Rapunzel med det meget lange hår, som bliver spærret inde i et tårn af en ond og hævngerrig heks.

DISNEY ON ICE vender tilbage i 2023 – Teaternyheder.dk

8. sep. 2022 — Danske Disney fans kan godt begynde at glæde sig til d. 19. januar 2023, hvor det verdensberømte DISNEY ON ICE kommer tilbage til Danmark …

Disneys The Lion King – Musicals i London

Ticmate

Disneys The Lion King … Bliv fortryllet af Disneys højt elskede historie Løvernes Konge – se den som musical i London. … Maj-britt k tir, 15 nov 2022 …

Keywords: disney teater 2022, disney musical danmark 2022